In de verkoop is een goed gevoerd gesprek ook een resultaat!

Bennie, verkoper

In de verkoop is een goed gevoerd gesprek ook een resultaat!

Bennie, verkoper

Verkoop & Advies

De wereld van verkoop en advies verandert in een hoog tempo, wat nieuwe kansen biedt en innovatie mogelijk maakt. Transparantie en kennis nemen toe en bewijs van prestaties is overal beschikbaar. De klant van onze klanten is vaker hoogopgeleid en daardoor steeds doelbewuster en planmatiger aan het werk. Emotie en gunning hebben plaatsgemaakt voor zakelijkheid en realiteit. Daarom zoekt de klant steeds vaker een vertrouwenspartner die hem laat inzien wat hij nog niet ziet en samen met hem zijn doelen helder krijgt en oplossingen biedt bij het realiseren daarvan.

Start trainingen

Training Verkopen:

  • 4 juni 2024 VOL
  • 8 oktober 2024
  • 4 juni 2024
  • 23 en 24 januari 2025

Ons aanbod

Een bewust bedrijf weet waar het naar toe wil. Het richt zijn verkooporganisatie in op een manier die past bij de hedendaagse vraag en loopt het liefst voorop. Het inzetten van de benodigde commerciële kwaliteiten is niet langer alleen iets van de individuele verkoper, het is teamwork geworden. Het bedienen van de klant is verbreed naar het samenwerken met alle stakeholders. Samenwerking, communicatie en het benutten van persoonlijke talenten zijn hierbij de sleutelwoorden en bepalen het succes.

Training Verkopen

‘Een stevige basis voor startende verkopers’

Deze uitgebreide vijfdaagse verkooptraining is speciaal gericht op jouw verkoopvaardigheden in de Agri, Food & Tech sector. De training verbindt jouw persoonlijke ambitie en talent tot een effectieve aanpak waardoor je succesvol wordt in het realiseren van je doelen.

Uitdagend Verkopen

‘Jouw persoonlijke invloed inzetten voor succesvollere verkoop’

Je bent een ervaren verkoper of adviseur en streeft naar meer invloed op het beslissingsproces van de klant en nog betere verkoopresultaten. Je wilt jezelf persoonlijk ontwikkelen, diepere communicatie tussen mensen begrijpen en nieuwe vaardigheden leren, waardoor je een onmisbare relatie wordt voor de klant.

VMR Partners Netwerk

Strategisch Verkopen

‘Word sparringpartner op strategisch niveau en help je klant inkopen’

Door groei, fusies of overnames worden bedrijven die jij als klant hebt steeds groter en professioneler. Soms met tussenliggende managementlagen, waardoor je een extra stap hebt te zetten om met de ondernemer of manager aan tafel te komen. Deze ondernemer/manager heeft behoefte aan een sparringpartner die hem begrijpt.

Teamontwikkeling

VMR Verkopers Netwerk

‘Een plek om te delen, sparren en inspireren’

Wij bieden verkopers en adviseurs een vertrouwde netwerkgroep van gelijkwaardige vakgenoten. Door regelmatig bijeen te komen leer je van de andere deelnemers, deel je ervaringen en sparren jullie samen over het vak verkopen. Je doet inspiratie op onder begeleiding van een ervaren trainer van VMR Partners.

Teamontwikkeling

Net als alle andere relaties hebben ook teams af en toe extra aandacht nodig. Soms om onderlinge problemen op te lossen, soms om van goed naar beter te groeien. Na introspectie kan het team de blik weer naar buiten richten en is het klaar voor een volgende stap.

Persoonlijke ontwikkeling

Voor persoonlijke ontwikkelbehoeften bieden we verschillende vormen van coaching. Dat doen we op alle niveaus, van medewerker tot MT-lid. De ontwikkeldoelen van de coachee zijn leidend. Voor een goede borging van het geleerde krijgt de coachee praktijkopdrachten mee en zorgen we (waar relevant) dat de leidinggevende is aangehaakt.

Persoonlijk Profiel Analyse

De Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) van Thomas International is een online assessment tool. De PPA is gebaseerd op het DISC-model (ook bekend als rode, gele, groene en blauwe ‘menstypen’). De analyse geeft inzicht in iemands werkgedrag. Sterkten, mogelijke beperkingen, manier van communiceren, waarde voor de organisatie, motivatoren, grootste vrees en gedrag onder druk komen naar voren.

Netwerkgroepen

Al sinds 2008 begeleiden we een aantal netwerk- en intervisiegroepen. Dat zegt iets over onze ervaring, maar zeker ook over het succes van begeleide intervisie tussen vakgenoten. Juist in deze tijd van wezenlijke veranderingen in de sector en de samenleving bieden we een platform om af en toe afstand te nemen van de praktijk en in een ontspannen sfeer met elkaar te groeien. 

Right Menu Icon