Soms moet je veranderen om jezelf te blijven

Soms moet je veranderen om jezelf te blijven

Maatwerktrajecten

Zijn er binnen jouw organisatie specifieke ontwikkelbehoeftes? Dan biedt een maatwerktraject uitkomst. We kunnen jullie op verschillende manieren helpen.

In-company training

We ontwikkelen en verzorgen in-company trainingen op het gebied van verkoop, advies, aftersales, leiderschap, ondernemerschap, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Het kan gaan om volledige maatwerktrainingen als op maat gemaakte onderdelen van onze academies.

Procesbegeleiding

Als voorzitter/gespreksleider begeleiden we het veranderen, inrichten en ontwikkelen van een eigentijdse commerciële organisatie. Dit kan op strategisch, tactisch of operationeel niveau. Bijvoorbeeld door een kick-off, visiesessies, heidagen enzovoort.

Advies

We adviseren directies bij het maken van ondernemingsplannen; commerciële teams bij het (her)inrichten van de verkooporganisatie en het maken van verkoopplannen; verkopers bij het maken van accountplannen en meer. We bieden hulp en advies bij de realisatie, voortgang en borging van plannen.

Intervisie

Intervisie is een vorm van deskundigheidsbevordering tussen collega’s, door het samen gestructureerd bespreken van individuele praktijkcases. We hebben ruime ervaring met het begeleiden van intervisiegroepen en met het trainen van intervisiegroepen en -begeleiders.

Het team van VMR

"Verbindt mens en resultaat"

Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met veel praktijk- en levenservaring, die elkaar en de uitdagingen van de huidige markt goed kennen. Samen bieden we je een passend aanbod. We stellen ons graag aan je voor.

Right Menu Icon