De openheid en betrokkenheid van de groep gaven mij veel nieuwe inzichten

Guido, deelnemer leiderschapstraining

De openheid en betrokkenheid van de groep gaven mij veel nieuwe inzichten

Guido, deelnemer leiderschapstraining

Leiderschap

Wij zijn overtuigd van de kracht van verbindend leiderschap. Elke ontwikkeling als leider begint bij verbinding met jezelf, door zelfreflectie en bewustzijn. We dagen je uit voorbij je comfortzone te gaan en als mens en leider te groeien. Van daaruit maak je verbinding met je medewerkers, om ook bij hen meer bewustzijn te creëren, talentontwikkeling en (gedeeld) eigenaarschap te stimuleren. Je legt de verbinding met jullie missie, visie, kernwaarden, strategie, doelen en plannen. Zo heb je een gezonde voedingsbodem voor duurzaam resultaat. Wij bieden twee leiderschapstrajecten aan, één voor de leider die meer handvaten wil om zijn team aan te sturen en een leiderschapstraining voor de meer ervaren leiders die willen werken aan hun persoonlijk leiderschap.

Startdata trainingen

Leiderschap training:

  • 8 en 9 februari 2024

Natuurlijk Leiderschap training:

  • 11 en 12 april 2024

Ons aanbod

We bieden leidinggevenden in de Agri, Food & Tech sector twee praktische en inspirerende leiderschap programma’s. Je ontwikkeling als mens en als leider staat centraal. Als jij weet wie je bent, wat je drijft en wat je talenten zijn, kun je ook jouw medewerkers in hun kracht zetten. Zo kun je met elkaar tot een optimaal resultaat komen.

Agri Leiderschap academie

Leiderschap

‘Een stevige basis voor startende leidinggevenden’

Deze zes en een half daagse praktijktraining is speciaal gericht op jouw leiderschapsvaardigheden in de Agri, Food & Tech markt. Je leert jouw persoonlijke talenten en ambities te verbinden tot een effectieve manier van leidinggeven. Het programma is op maat gemaakt en combineert theorie en praktijk.

Agri Leiderschap academie

Natuurlijk Leiderschap

‘Leidinggeven vanuit vertrouwen, verbinding en innerlijke kracht’

Dit unieke en inspirerende traject is speciaal ontwikkeld voor ervaren leidinggevenden. Wil jij de volgende stap zetten in je ontwikkeling als mens en leider, je zelfbewustzijn vergroten en je talenten optimaal inzetten en benutten? In deze training leer je jouw eigen talenten en die van je medewerkers (h)erkennen en verder te ontwikkelen.

Teamontwikkeling

Leiderschap Netwerk

‘Een plek om te delen, sparren en inspireren’

Op deze plek bieden wij leidinggevenden een vertrouwde netwerkgroep van gelijkwaardige vakgenoten. Door regelmatig bijeen te komen kunnen de deelnemers op elkaar terugvallen, ervaringen delen, samen sparren en met en van elkaar leren.  Een plek waar jij geïnspireerd wordt, waar je je innerlijke kracht verder ontdekt en in kan zetten als leider. 

Maatwerktrajecten | Persoonlijke trainingen

Maatwerktrajecten

Zijn er binnen jouw organisatie specifieke ontwikkelbehoeftes? Dan biedt een maatwerktraject uitkomst. We kunnen jullie op verschillende manieren helpen.

  • In-company training
  • Procesbegeleiding
  • Advies
  • Intervisie

Teamontwikkeling

Net als alle andere relaties hebben ook teams af en toe extra aandacht nodig. Soms om onderlinge problemen op te lossen, soms om van goed naar beter te groeien. Na introspectie kan het team de blik weer naar buiten richten en is het klaar voor een volgende stap.

Persoonlijke ontwikkeling

Voor persoonlijke ontwikkelbehoeften bieden we verschillende vormen van coaching. Dat doen we op alle niveaus, van medewerker tot MT-lid. De ontwikkeldoelen van de coachee zijn leidend. Voor een goede borging van het geleerde krijgt de coachee praktijkopdrachten mee en zorgen we (waar relevant) dat de leidinggevende is aangehaakt.

Persoonlijk Profiel Analyse

De Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) van Thomas International is een online assessment tool. De PPA is gebaseerd op het DISC-model (ook bekend als rode, gele, groene en blauwe ‘menstypen’). De analyse geeft inzicht in iemands werkgedrag. Sterkten, mogelijke beperkingen, manier van communiceren, waarde voor de organisatie, motivatoren, grootste vrees en gedrag onder druk komen naar voren.

Netwerkgroepen

Al sinds 2008 begeleiden we een aantal netwerk- en intervisiegroepen. Dat zegt iets over onze ervaring, maar zeker ook over het succes van begeleide intervisie tussen vakgenoten. Juist in deze tijd van wezenlijke veranderingen in de sector en de samenleving bieden we een platform om af en toe afstand te nemen van de praktijk en in een ontspannen sfeer met elkaar te groeien. 

Right Menu Icon