Sparren met gelijkgestemden

Sparren met gelijkgestemden

Netwerkgroepen

Al sinds 2008 begeleiden we een aantal netwerk- en intervisiegroepen. Dat zegt iets over onze ervaring, maar zeker ook over het succes van begeleide intervisie tussen vakgenoten. Juist in deze tijd van wezenlijke veranderingen in de sector en de samenleving bieden we een platform om af en toe afstand te nemen van de praktijk en in een ontspannen sfeer met elkaar te groeien. Bij voldoende belangstelling zetten we nieuwe groepen op.

Netwerkgroepen

VMR Verkopers Netwerk 

Het VMR Verkopers Netwerk is een intervisienetwerk voor jonge verkopers (tot circa 40 jaar) die werkzaam zijn in de agri, food en/of techsector. Het netwerk is bedoeld voor verkopers en adviseurs die vanuit een binnen- of buitendienst functie werken in een commerciële functie.
Door regelmatig bijeen te komen leren de deelnemers van elkaar, delen ze ervaringen en kunnen ze samen sparren over het vak. Ze kijken door de ogen van de ander naar de uitdagingen binnen hun eigen praktijk en komen tot nieuwe inzichten en goede oplossingen. Het netwerk zorgt voor persoonlijke groei als mens en groei in het verkopersvak met een succesvoller resultaat.

Meer weten?
Dit netwerk worden uitgevoerd door Ineke Kuijpers, een ervaren trainer/ coach. Voor meer informatie kun je contact opnemen via i.kuijpers@vmrpartners.nl of 06-52687053

Leiderschap Netwerk

Dit is een intervisienetwerk voor leidinggevenden in de agri, food en techsector, zoals directeuren, bedrijfsleiders, vestigingsmanagers, afdelingsmanagers of projectleiders, die in hun werkgebied met grote veranderingen en uitdagingen te maken hebben. Denk aan fusies/ overnames, nieuwe wetgeving, digitalisering, het vinden en behouden van goed personeel of veranderingen bij de klant (schaalvergroting, hoger opleidingsniveau etc. Ook is er ruimte voor thema’s op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, authenticiteit, samenwerken, teamontwikkeling of cultuurverandering.

Meer weten?
Neem contact op met Nico Willigenburg via n.willigenburg@vmrpartners.nl of (06) 51 55 66 96.

Agri Jonge Vrouwen Netwerk (AJVN)

Het AJVN bestaat sinds 2018 en is een intervisienetwerk voor jonge vrouwen (tot circa 40 jaar) die werkzaam zijn in de agri-sector. Het netwerk is bedoeld voor vrouwen met een leidinggevende, coördinerende, adviserende, commerciële of projectmatige functie. Het idee voor het AJVN is ontstaan omdat wij merken dat deze enthousiaste jonge vrouwen zich graag in hun werk willen ontwikkelen en daarbij vergelijkbare uitdagingen tegenkomen.

Meer weten?
Neem contact op met Annemieke Mars via a.mars@vmrpartners.nl of (06) 21 55 51 78.

Het team van VMR

"Verbindt mens en resultaat"

Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met veel praktijk- en levenservaring, die elkaar en de uitdagingen van de huidige markt goed kennen. Samen bieden we je een passend aanbod. We stellen ons graag aan je voor.

Right Menu Icon