Een goed gevoerd gesprek is ook een resultaat

Bennie, deelnemer training verkopen

Een goed gevoerd gesprek is ook een resultaat

Bennie, deelnemer training verkopen

 • Verkooptraining agri
 • Verkooptraining tech
 • Verkooptraining food

Training Verkopen 

De training Verkopen is speciaal ontwikkeld voor verkopers, vertegenwoordigers en adviseurs in de Agri, Food & Tech sector. Wij geven deze succesvolle training voor startende verkopers al jaren. Tijdens de training leer je over verschillende type klanten, het inzetten van het verkoopproces, het opzetten van een acquisitieplan, gesprekstechnieken, omgaan met weerstanden en andere belangrijke verkoopvaardigheden. Jouw eigen verkoopsituaties staan centraal, wat de training praktijkgericht, actueel en uitdagend maakt.

Na de training ben je bewuster van jezelf en jouw persoonlijke drijfveren en kwaliteiten en kan je de geleerde verkoopvaardigheden makkelijker toepassen om effectief te verkopen.

 

 

Overtuigd van verbindend leiderschap

Effectief verkopen door persoonlijke ontwikkeling

Je persoonlijke ontwikkeling als mens en als verkoper staan centraal in onze verkooptrainingen. Als jij weet wie je bent, wat je drijft en wat je talenten zijn, kun je ook jouw klanten oprecht goed helpen. Een ervaren verkoop trainer leert je praktische verkoopvaardigheden tijdens het verkoopproces. Het verkopen van producten en diensten zal effectiever en succesvoller gaan!

Verkoopvaardigheden leren

Acquisitie is een van de verkoopvaardigheden die vaak als spannend ervaren worden. Het erf oplopen, de kantine binnenstappen of een afspraak maken over de telefoon, veel verkopers slaan dit aspect van verkopen liever over. In een succesvol verkoopproces kan je echter niet zonder goede acquisitie. In de verkooptraining leer je over je eigen drempels en belemmerende overtuigingen te stappen. Je persoonlijke ontwikkeling helpt je een betere verkoper te worden.

Inzetten van  verkoopproces

In de verkooptraining leer je het verkoopproces juist in te zetten. Van eerste kennismaking tot het schrijven van de order. Als je deze goed beheerst houd je de leiding in het verkoopgesprek en weet je precies waar je in het verkoopproces zit. We oefenen met praktijksituaties, zoals het vinden van de behoefte bij de klant en het bieden van de oplossing. Leerzame oefeningen die je snel in de praktijk brengt, gegarandeerd ga je meer en effectiever verkopen.

Verschillende klanttypen

Inzicht krijgen in de verschillende typen klanten via het DISC-model helpt jou bij de verkoop van je product. Hoe herken je klanten op basis van deze typologie en welke communicatiestijl past hierbij? In de verkooptraining krijg je niet alleen inzicht in de verschillende type klanten maar ook in jouw eigen ‘type’. Hierdoor zet je een flinke stap in je persoonlijke ontwikkeling en leer je beter communiceren met jouw klanten.

Training Verkopen

‘Een stevige basis voor startende verkopers’

 

Voordeel verkooptraining

 • Praktisch en op maat gemaakt
 • Kleine trainingsgroepen (8-12 personen)
 • Ervaren verkoop trainer
 • Certificaat van deelname

Waarom training volgen?

Je wilt beter worden in effectief verkopen. Je leert het verkoopproces en het verkoopgesprek te leiden. De  praktische verkoopvaardigheden kan je direct toepassen.

Resultaat training verkopen

 • Inzicht in je eigen talenten en drijfveren
 • Meer zelfvertrouwen als verkoper
 • Succesvoller en effectief verkopen
 • Vertrouwenspartner van de klant

Het team van VMR

"Verbindt mens en resultaat"

Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met veel praktijk- en levenservaring, die elkaar en de uitdagingen van de huidige markt goed kennen. Samen bieden we je een passend aanbod. We stellen ons graag aan je voor.

Right Menu Icon