Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Persoonlijke ontwikkeling

Voor persoonlijke ontwikkelbehoeften bieden we verschillende vormen van coaching. Dat doen we op alle niveaus, van medewerker tot MT-lid. De ontwikkeldoelen van de coachee zijn leidend. Voor een goede borging van het geleerde krijgt de coachee praktijkopdrachten mee en zorgen we (waar relevant) dat de leidinggevende is aangehaakt.

Persoonlijke ontwikkeling

Coaching on the job

Deze vorm van coaching kan bestaan uit meereizen naar klanten, meeluisteren aan de telefoon, verkoopvergaderingen bijwonen, presentaties bezoeken en meer. De coach geeft (na afloop) gerichte feedback en helpt de coachee om dat wat goed gaat te bestendigen en dat wat nog lastig is verder te ontwikkelen, op een manier die bij hem of haar past.

Individuele coaching

In deze vorm van coaching staan gesprekken centraal. De coach luistert, vraagt, spiegelt, bemoedigt en confronteert. Waar nodig geeft de coach uitleg, duiding, verheldering of overzicht. Coach en coachee kiezen samen een geschikte locatie voor de gesprekken, ook wandelcoaching is mogelijk.

Persoonlijke Profiel Analyse (PPA)

Bij coaching maken we vaak gebruik van een online assessment tool, de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA).

Het team van VMR

"Verbindt mens en resultaat"

Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met veel praktijk- en levenservaring, die elkaar en de uitdagingen van de huidige markt goed kennen. Samen bieden we je een passend aanbod. We stellen ons graag aan je voor.

Right Menu Icon