De openheid en betrokkenheid van de groep gaven mij veel nieuwe inzichten

Guido, deelnemer leiderschapstraining

De openheid en betrokkenheid van de groep gaven mij veel nieuwe inzichten

Guido, deelnemer leiderschapstraining

 • Leiderschapstraining agri
 • Leiderschapstraining tech
 • Leiderschapstraining food

Leiderschap training

De training Leiderschap is speciaal ontwikkeld voor startende leidinggevenden in de Agri, Food & Tech sector. Deelnemen aan de leiderschapstraining helpt jou visie te ontwikkelen op je rol van leider en inzicht te krijgen in jouw eigen, unieke leiderschapskwaliteiten. Je leert een afdelingsaanpak (plan) te ontwikkelen en te implementeren en op een natuurlijke en ondersteunende manier samen te werken met je team om de gestelde bedrijfs- of afdelingsdoelen te realiseren.

Je persoonlijke groei als leider begint bij verbinding met jezelf, door zelfreflectie en bewustzijn. We dagen je in de training leiderschap uit voorbij je comfortzone te gaan en als mens en leider te groeien.

 

Overtuigd van verbindend leiderschap

Leidinggeven in de Agri, Food & Tech sector

Je ontwikkeling als mens en als leider staat centraal in onze trainingen leidinggeven. Als jij weet wie je bent, wat je drijft en wat je talenten zijn, kun je ook jouw medewerkers in hun kracht zetten. Wij bieden leidinggevenden in de Agri, Food & Tech sector praktische en inspirerende leiderschap trainingen aan, passend bij je persoonlijke leerdoelen. In de leiderschapstraining leer je leiderschapsvaardigheden toe te passen in de praktijk, zoals situationeel leiderschap en het aansturen van de verschillende typen mensen (DISC-model).

Situationeel Leiderschap

Een van de leiderschapsvaardigheden die je in de training leiderschap leert is om als leider per situatie je stijl van leidinggeven aan te passen. Je leert in je leidinggeven meer sturing of juist meer ondersteuning aan je medewerker te geven. Je kunt delegeren en coachen daar waar het nodig is, kijkend naar het ontwikkelniveau van de medewerker, per taak in zijn functie. Het effect is een medewerker die zich ontwikkelt op alle fronten en het beste uit zichzelf kan halen.

Verschillende menstypen 

Ieder mens reageert verschillend op situaties en wordt gemotiveerd door andere zaken. Inzicht krijgen in de verschillende type mensen op basis van het DISC-model helpt jou bij het leidinggeven. Hoe motiveer je mensen op basis van deze typologie en welke communicatiestijl past hierbij? En welk type ben jij zelf, waar ben je van nature goed in en wat vind je lastig. Je zal ervaren dat leidinggeven makkelijker gaat met deze basiskennis.

Spiegelen met paarden

Een onderdeel in de leiderschapstraining is een dag de manege in onder begeleiding van een professionele paardencoach. Paarden spiegelen en geven een zuivere kijk op hoe jij je plek inneemt als leider. Leiding geven is geen trucje, dit doe je vanuit je mens-zijn, vanuit geloof in jezelf. Door het paard kan je ervaren en voelen hoe het is om echt je plek in te nemen, vanuit innerlijke kracht. Deze dag is een grote stap in je persoonlijke groei en je leiderschapsvaardigheden.

Training Leiderschap

‘Een stevige basis voor startende leidinggevenden’

 

Voordeel Leiderschapstraining

 • Praktisch en op maat gemaakt
 • Kleine trainingsgroepen (6-10 personen)
 • Trainers met ervaring in leidinggeven
 • Certificaat van deelname

Waarom training volgen?

Je wilt beter worden in het vak leidinggeven, je mensen motiveren, samen laten werken in het team en aan hun persoonlijke groei.
Je wilt plezier hebben in je werk.

Resultaat training leidinggeven

 • Inzicht in je eigen talenten en drijfveren
 • Meer zelfvertrouwen in jouw leiderschap
 • Bruikbaar team- medewerker plan
 • Verbinding met je medewerkers

Meer leiderschapstrainingen 

“coachend en natuurlijk leiderschap”

In onze leiderschapstrainingen gaan wij uit van verbindend leiderschap. Als jij je verbindt met de mens in jouw team met alles wat je bent, is het behalen van resultaat een logische stap. VMR staat niet voor niets voor; verbindt mens en resultaat.

Naast de training Leiderschap voor beginnende leidinggevenden geven wij ook de trainingen Coachend leiderschap en Natuurlijk leiderschap voor de meer ervaren leiders.

Tijdens de training Natuurlijk leiderschap ga je aan de slag met jezelf en leer je leidinggeven vanuit jouw natuur. 

De training Coachend leiderschap leert je op een coachende manier de talenten van jouw medewerkers verder te ontwikkelen en hen mee te nemen in het uitvoeren van jouw teamplan. 

Het team van VMR

"Verbindt mens en resultaat"

Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met veel praktijk- en levenservaring, die elkaar en de uitdagingen van de huidige markt goed kennen. Samen bieden we je een passend aanbod. We stellen ons graag aan je voor.

Right Menu Icon